fbpx

Alles Over Deuren

De voordeur is het eerste wat bezoekers zien als ze je woning betreden, en fungeert daarmee als een echt visitekaartje. Maar ook de overige deuren in huis zijn van groot belang. Ze zijn niet alleen praktisch, maar dragen ook bij aan de algehele uitstraling van je interieur. Bij het vervangen van deuren is het belangrijk om na te denken over het type deur dat je wilt plaatsen. Kies je voor kunststof, aluminium of houten deuren?

Factoren die prijs bepalen

 • Materiaalkeuze: Kunststof, aluminium of hout.
 • Kleur: Standaardkleuren zijn goedkoper dan speciale kleuren.
 • Hang- en sluitwerk: Betere kwaliteit verhoogt de prijs, maar biedt meer veiligheid.
 • Afwerking: Details zoals glaslatten en sierlijsten kunnen de kosten verhogen.
 • Soort beglazing: De isolatiewaarde van het glas beïnvloedt zowel prestaties als prijs.

Wat kosten (kunststof) deuren?

Kunststof deuren zijn goedkoper dan hout en aluminium, vooral als je kijkt naar wat je bespaart doordat je ze niet steeds hoeft te schilderen. Dit maakt de onderhoudskosten bijna nul. Hoeveel je precies voor kunststof kozijnen betaalt, is elke keer anders omdat we ze helemaal naar jouw wens maken. Bij NuEcozaam krijg je daarom altijd een offerte die past bij wat jij wilt.

Prijsindicatie  deuren

MateriaalsoortGemiddelde prijs
Kunststof€ 1.500 tot € 2.500
Hout€ 1.600 tot € 2.200
Aluminium€ 1.700 tot € 2.700
Staal€ 3.000 tot € 5.400

De voordelen van kunststof deuren

 • Lager prijzen dan aluminium of houten deuren
  Kunststof deuren zijn een economisch verstandige keuze vergeleken met alternatieven van aluminium of hout. Ze bieden een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

 • Minimaal onderhoud nodig
  Zeg vaarwel tegen het tijdrovende schuren en schilderen van houten deuren. Kunststof deuren vragen weinig onderhoud; een simpele reiniging met water en zeep volstaat om ze er weer als nieuw uit te laten zien.
 • Uitstekende isolatie
  Onze kunststof deuren bieden uitstekende isolatie, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en helpt bij het verminderen van je energiekosten. 

 • Veel opties in stijlen en kleuren
  Ongeacht je persoonlijke smaak, ons assortiment kunststof deuren biedt een verscheidenheid aan stijlen en kleuren, zodat je altijd een perfecte match vindt voor je huis.

Deuren volledig op maat

Elk huis heeft zijn eigen karakter, en bij NuEcozaam begrijpen we dat volkomen. Daarom zijn onze deuren altijd volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Of je nu een specifieke stijl, kleur, of bepaalde afmetingen zoekt, wij zorgen ervoor dat de deuren perfect aansluiten bij jouw wensen en het uiterlijk van je woning. Met deze persoonlijke benadering zorgen we niet alleen voor deuren die naadloos passen, maar ook voor verhoogd comfort en toegevoegde waarde van je huis. Kies voor maatwerk en laat je huis jouw unieke stijl weerspiegelen.

Onderhoud kunststof kozijnen: makkelijk geregeld!

Het onderhouden van kunststof kozijnen is verrassend eenvoudig, wat een van de vele voordelen is van deze duurzame keuze. In tegenstelling tot houten kozijnen, die regelmatig geschilderd en behandeld moeten worden, vragen kunststof kozijnen slechts om een eenvoudige, periodieke reiniging met water en een mild reinigingsmiddel. Dit betekent minder werk en meer tijd om van je huis te genieten, zonder in te boeten op uitstraling of functionaliteit. Omdat ze zo onderhoudsarm zijn, blijven kunststof kozijnen jarenlang mooi en presteren ze uitstekend.

Meer over onderhoud kunststof kozijnen ➜

kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof Kozijnen

Verhoog de isolatiewaarde van je woning, verlaag je energiekosten en geniet van onderhoudsarme elegantie. Plan vandaag een afspraak en ontvang gratis advies op maat.

Aluminium Kozijnen

Moderniseer je woning met onze aluminium kozijnen, ontworpen voor esthetiek, veiligheid en duurzaamheid. Plan vandaag een afspraak en ontvang gratis advies op maat.

Veelgestelde vragen

Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze dragen bij aan energiebesparing en verhogen het comfort in huis.

Ja, kunststof kozijnen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn recyclebaar en dragen bij aan energiebesparing in huis, wat een positieve impact heeft op het milieu.

Ja, kunststof kozijnen zijn veelzijdig en passen bij zowel moderne als klassieke woningen. Onze kozijnen zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, om het esthetiek van jouw huis te versterken.

Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Daarbovenop bieden wij een gratis onderhoudsservice aan! Elke 12 maanden komen wij langs om alles te controleren en bij te houden.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen staan bekend om hun lange levensduur en duurzaamheid. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze gemakkelijk meer dan 25 jaar meegaan, waardoor ze een slimme investering zijn voor de toekomst van je huis. De kwaliteit van het materiaal, gecombineerd met onze vakkundige installatie, zorgt ervoor dat je kozijnen bestand zijn tegen weer en wind, zonder dat ze hun kleur verliezen of vervormen.

Ontdek hoe je de levensduur van kunststof kozijnen kunt garanderen ➜

Garandeer van onze 25 jaar garantie op kunststof kozijnen

Bij NuEcozaam begrijpen we het belang van vertrouwen en gemoedsrust bij de aanschaf van nieuwe kozijnen. Daarom bieden we op al onze kunststof kozijnen een garantie van 10 jaar. Deze garantie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en service, en zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je kozijnen, zonder zorgen.

Gratis advies of op maat gemaakte offerte ontvangen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4

Onze belofte

Beste merken

25 jaar garantie!

✅ Eerlijke prijzen
✅ Snelle levertijden
✅ Subsidiebegeleiding