fbpx
garagedeur

Garagedeur

Naast isolerende voordeuren en achterdeuren bieden we bij NuEcozaam ook top kwaliteit garagedeuren. Op deze pagina leer je alles wat je moet weten over de aanschaffing van een nieuwe garagedeur. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan een gratis offerte aan voor vrijblijvend advies voor jouw woning.

De voordelen van NuEcozaam voor garagedeuren

Je kiest voor topkwaliteit

Bij NuEcozaam staat kwaliteit voorop. Onze garagedeuren zijn vervaardigd uit de beste materialen en afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Wanneer je voor ons kiest, investeer je niet alleen in een product dat duurzaamheid en esthetiek garandeert, maar ook in een deur die jarenlang mee zal gaan. We bieden aantrekkelijke prijzen zonder in te leveren op kwaliteit, wat betekent dat je de beste waarde krijgt voor je geld. Elk detail van onze garagedeuren, van het ontwerp tot de afwerking, is zorgvuldig overwogen om zeker te zijn van de hoogste standaard.

Eerlijk en persoonlijke aanpak

Wij bij NuEcozaam begrijpen dat geen twee huizen – of huiseigenaren – hetzelfde zijn. Daarom leggen we de nadruk op een persoonlijke benadering. We luisteren aandachtig naar je wensen en behoeften om ervoor te zorgen dat de oplossing die we bieden perfect bij jou en je woning past. Ons team staat klaar om je door elke stap van het proces te begeleiden, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. Onze aanpak is transparant en klantgericht, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Veiligheid en garantie

Veiligheid is een cruciaal aspect van de kwaliteitsservice die NuEcozaam biedt. Al onze garagedeuren zijn ontworpen met geavanceerde veiligheidskenmerken die je huis beschermen tegen ongewenste toegang. De materialen en bouwtechnieken die we gebruiken zijn van topkwaliteit, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid en duurzaamheid van de deuren. Bovendien biedt NuEcozaam een indrukwekkende garantie van maar liefst 25 jaar op al onze garagedeuren. Deze lange garantieperiode getuigt van ons vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Het is onze belofte aan jou dat je investering veilig is en ondersteund wordt door jarenlange deskundigheid en service.

Wat kost een garagedeur inclusief montage en BTW?

De prijs van een garagedeur kan groots verschillen, waardoor het belangrijk is om de juiste keuze te maken. Gelukkig betekent dit ook dat er opties beschikbaar zijn binnen ieder budget. Hieronder vind je een overzicht over de gemiddelde prijzen van een nieuwe garagedeur, inclusief de montagekosten en BTW. De exacte prijzen zijn altijd afhankelijk per woning, neem daarom gerust contact met ons op zodat we de meest accurate prijs voor u kunnen berekenen.

Type garagedeur
Gemiddelde prijs (incl. montage en BTW)
Kanteldeur
€ 850 - 1.350
Roldeur
€ 900 - 2.600
Sectionale garagedeur
€ 1.000 - 2.900
Openslaande garagedeur
€ 3.500 - 4.500

Wat beïnvloedt de prijs van een nieuwe garagedeur?

De prijzen in bovenstaande tabel zijn gemiddelden die kunnen variëren. Benieuwd naar waar het prijsverschil vandaan komt? We hebben alle factoren op een rij gezet:

Belangrijkste factor: de materiaalkeuze

De belangrijkste overweging die je moet maken is wel materiaal je voor gaat. Kunststof wordt tegenwoordig vaak gezien als de norm, hoewel deze iets prijziger kunnen zijn dan bijvoorbeeld een stalen deur. Het voordeel van een kunststof garagedeur is dat deze een hogere isolatie biedt dan andere materialen, waardoor je flink kan besparen op de energierekening. Het vereist dus een hogere initiële investering, maar je zult er dus ook op lange termijn profijt van hebben.

Handmatig of elektrische opening?

Bij garagedeuren heb je twee opties: een handmatige opening of een die automatisch opent door middel van elektriciteit. Vaak zijn het stalen garagedeuren die handmatig te openen zijn. Dit komt dus neer op persoonlijke voorkeur, hoewel kunststof kozijnen een luxere uitstraling kunnen hebben.

Garagedeuren op maat van NuEcozaam

Wil je graag een nieuwe garagedeur installeren, maar weet je niet waar je moet kijken? Bij NuEcozaam staan onze adviseurs altijd voor je klaar om te helpen bij de beste oplossing voor jouw woon situatie. Vul gerust het onderstaande formulier en en wij zullen binnen 1-2 werkdagen contact met je opnemen voor vrijblijvend advies.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4