fbpx
hoe lang gaat een airco mee

Alles Over Airco’s

Kunststof kozijnen zijn de slimme keuze voor wie op zoek is naar duurzaamheid, comfort en stijl. Ze besparen niet alleen op je energierekening door hun uitstekende isolatie, maar zijn ook makkelijk in onderhoud en bieden veel mogelijkheden qua design. Wie op zoek is naar kunststof kozijnen, hoeft niet verder te kijken dan NuEcozaam. Wij bieden persoonlijke en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw wensen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat je investering op lange termijn waarde toevoegt aan je huis.

De voordelen van kunststof kozijnen

 • Bespaar op de energierekening
  Kunststof kozijnen zijn een slimme keuze als je wilt besparen op je energiekosten. Dankzij hun hoge isolatiewaarde houden ze je huis warmer in de winter en koeler in de zomer.

 • Weinig onderhoud vereist
  Vergeet het schuren en schilderen van houten kozijnen. Kunststof kozijnen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Een keer schoonmaken met wat water en zeep is genoeg om ze er weer als nieuw uit te laten zien.

 • Uitstekende isolatie
  Onze kozijnen bieden topisolatie, wat niet alleen comfortabel is, maar ook helpt bij het verminderen van energieverbruik.

 • Veel opties in stijlen en kleuren
  Wat je smaak ook is, je vindt altijd iets wat bij je past. Onze kunststof kozijnen komen in allerlei stijlen en kleuren, zodat ze perfect bij jouw huis passen.

 • Inbraakveilig
  Veiligheid staat voorop, en dat is te zien aan onze kozijnen. Ze zijn ontworpen om je huis te beschermen tegen inbraken, wat je extra gemoedsrust geeft.

kunststof kozijnen kleuren
keurmerken kunststof kozijnen

Subsidies kunststof kozijnen 2024

Wist je dat er subsidies beschikbaar zijn voor huiseigenaren die hun woning willen verduurzamen door middel van kunststof kozijnen? Dit gaat door middel van de zogeheten ISDE-subsudie. Ook in 2024 is deze subsidie er weer. Je leest alles over subsidies in ons uitgebreide overzicht.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn goedkoper dan hout en aluminium, vooral als je kijkt naar wat je bespaart doordat je ze niet steeds hoeft te schilderen. Dit maakt de onderhoudskosten bijna nul. Hoeveel je precies voor kunststof kozijnen betaalt, is elke keer anders omdat we ze helemaal naar jouw wens maken. Bij NuEcozaam krijg je daarom altijd een offerte die past bij wat jij wilt.

Prijzen van kunststof kozijnen

Afmetingen
Gemiddelde Prijs (incl. btw en HR++ glas, excl. montage)
100 x 100 cm
€155 – €165
150 x 200 cm
€325 – €365
Draaikiepraam 100 x 100 cm
€235 – €250
Valraam 100 x 80 cm
€200 – €235

Kunststof kozijnen volledig op maat

Elk huis is uniek en dat begrijpen we bij NuEcozaam maar al te goed. Daarom zijn onze kunststof kozijnen altijd volledig op maat gemaakt, precies zoals jij ze wilt hebben. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde stijl, kleur, of specifieke afmetingen, we zorgen ervoor dat je kozijnen naadloos aansluiten bij jouw wensen en de uitstraling van je woning. Door deze persoonlijke aanpak garanderen we niet alleen dat de kozijnen perfect passen, maar verhogen we ook het comfort en de waarde van je huis. Kies voor maatwerk en laat zien dat jouw huis echt van jou is.

Onderhoud kunststof kozijnen: makkelijk geregeld!

Het onderhouden van kunststof kozijnen is verrassend eenvoudig, wat een van de vele voordelen is van deze duurzame keuze. In tegenstelling tot houten kozijnen, die regelmatig geschilderd en behandeld moeten worden, vragen kunststof kozijnen slechts om een eenvoudige, periodieke reiniging met water en een mild reinigingsmiddel. Dit betekent minder werk en meer tijd om van je huis te genieten, zonder in te boeten op uitstraling of functionaliteit. Omdat ze zo onderhoudsarm zijn, blijven kunststof kozijnen jarenlang mooi en presteren ze uitstekend.

Meer over onderhoud kunststof kozijnen ➜

kunststof kozijnen schoonmaken

Kunststof Kozijnen

Verhoog de isolatiewaarde van je woning, verlaag je energiekosten en geniet van onderhoudsarme elegantie. Plan vandaag een afspraak en ontvang gratis advies op maat.

Aluminium Kozijnen

Moderniseer je woning met onze aluminium kozijnen, ontworpen voor esthetiek, veiligheid en duurzaamheid. Plan vandaag een afspraak en ontvang gratis advies op maat.

Veelgestelde vragen

Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze dragen bij aan energiebesparing en verhogen het comfort in huis.

Ja, kunststof kozijnen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze zijn recyclebaar en dragen bij aan energiebesparing in huis, wat een positieve impact heeft op het milieu.

Ja, kunststof kozijnen zijn veelzijdig en passen bij zowel moderne als klassieke woningen. Onze kozijnen zijn beschikbaar in diverse designs en kleuren, om het esthetiek van jouw huis te versterken.

Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Daarbovenop bieden wij een gratis onderhoudsservice aan! Elke 12 maanden komen wij langs om alles te controleren en bij te houden.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen staan bekend om hun lange levensduur en duurzaamheid. Met de juiste zorg en onderhoud kunnen ze gemakkelijk meer dan 25 jaar meegaan, waardoor ze een slimme investering zijn voor de toekomst van je huis. De kwaliteit van het materiaal, gecombineerd met onze vakkundige installatie, zorgt ervoor dat je kozijnen bestand zijn tegen weer en wind, zonder dat ze hun kleur verliezen of vervormen.

Ontdek hoe je de levensduur van kunststof kozijnen kunt garanderen ➜

Garandeer van onze 25 jaar garantie op kunststof kozijnen

Bij NuEcozaam begrijpen we het belang van vertrouwen en gemoedsrust bij de aanschaf van nieuwe kozijnen. Daarom bieden we op al onze kunststof kozijnen een garantie van 10 jaar. Deze garantie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en service, en zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van je kozijnen, zonder zorgen.

Gratis advies of op maat gemaakte offerte ontvangen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4

Onze belofte

Beste merken

25 jaar garantie!

✅ Eerlijke prijzen
✅ Snelle levertijden
✅ Subsidiebegeleiding