fbpx

Wil je graag een energielabel hebben?

Proces van opstellen

Energielabel

Meer over energielabels

Verhoog de isolatiewaarde van je woning, verlaag je energiekosten en geniet van onderhoudsarme elegantie. Plan vandaag een afspraak en ontvang gratis advies op maat.

Veelgestelde vragen

Alles over energielabels

Bij het kopen of verkopen van een huis is een energielabel verplicht. Sinds 1 januari 2021 moet een opgeleide expert je huis bezoeken om het energielabel te maken. Als je je huis verkoopt, moet jij voor het energielabel zorgen. Het is dus iets wat de verkoper moet doen, niet de koper.

Gemeten over alle type woningen is het gemiddelde voor een energielabel €258. Ontvang nu een gratis energielabel bij een volledig verduurzaming van je huis, alleen bij NuEcozaam.

Wij hebben altijd meerdere inspecteurs uw regio, een afspraak kan dus meestal op korte termijn gemaakt worden. Na de opname is het energielabel meestal binnen 5 werkdagen beschikbaar.

Tijdens het bezoek kijkt een expert naar uw huis van binnen en buiten. Ze kijken niet naar bouwproblemen, maar alleen naar dingen die belangrijk zijn voor het energielabel. De expert moet alle kamers in uw huis zien en gebruikt daarvoor speciale apparatuur. Alle informatie die ze verzamelen wordt ingevoerd in een computerprogramma om het juiste energielabel te bepalen.

Vraag nu een offerte en ontvang 10% korting op kozijnen

Onze belofte

Beste merken

10 jaar garantie!

✅ Eerlijke prijzen
✅ Jarenlange ervaring
✅ Hoogste kwaliteit

10 jaar garantie kunststof kozijnen
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 5